Referencer

Skako

Strategi og bæredygtighed

I 2022 nåede SKAKO næsten forventningerne til 2024. Siden Steffen Kremmer trådte til som direktør for SKAKO Concrete i 2019, er tallene kun gået én vej: Op. 

Vi ville gerne tage æren, men det ville trods alt nok være at tage munden for fuld. For det skyldes nok primært medarbejdernes gå-på-mod og ledelsesteamets evne til at bruge den nødvendige tid på strategi, strategiopfølgning og i særdeleshed involvering af medarbejderne i implementeringen af strategien. 

Vi nøjes med æren som katalysator og den mur, som ledelsen kan spille bold op ad, når den har brug for strategisk sparring. 

Da SKAKO Concrete i 2020 skulle have ny strategi, faciliterede vi processen. Globale trends blev bundet sammen med SKAKO Concretes forretningsområde, og med udgangspunkt i en Balanced Scorecard-model kom vi hele vejen rundt om virksomhedens interne og eksterne værdikæder. Resultatet blev en strategi med fem spor, som har sat store aftryk på SKAKO Concretes performance. 

Et af sporene var bæredygtighed, og her hjalp vi med at sætte skub i processen ved både at facilitere workshops for medarbejdere og deltage i styregruppen. Ved vores hjælp blev SKAKO Concretes arbejde med bæredygtighed til et fokus på, hvor virksomheden kan gøre den største forskel for kunderne, og det har åbnet døre til nye kunder og samarbejdspartnere. 

MT Højgaard

Strategisk workshop​

Vi har leveret en bred palette af kommunikations- og strategiarbejde for de forskellige selskaber i MT Højgaard-koncernen. På det strategiske niveau er det især den nordatlantiske division, hvor vi har sat vores aftryk med både strategiplaner og ledelsesworkshops. Andre opgaver inkluderer hjælp til tilbudsskrivning, og intern og ekstern kommunikation. 

Siemens

Kundecases​

Vores relation til Siemens har solide rødder. En gang i starten af dette årtusinde skrev Leif sin første kundecase for Siemens’ industridivision. Gammel kærlighed og gode industriprodukter ruster ikke, og i løbet af årene er der opbygget solide personlige relationer og stort kendskab til både Siemens’ produkter og de industrier, som Siemens’ kunder arbejder i. 

Derfor skriver vi jævnligt kundereferencer og andre nyheder for Siemens Industries. 

Samarbejdet med Siemens betyder også, at vi har stor viden om, hvad Industry 4.0 er, hvordan virksomheder kommer i gang, og hvordan det vil ændre verden. En viden, som både kommer mange andre kunder til gode, og som Leif også har holdt flere oplæg om. 

Læs eksempler på kundereferencer for Siemens:  

https://new.siemens.com/dk/da/produkter/industri/kundehistorier.html 

Metroselskabet

Tekster og tanker

Vi elsker den måde metroen binder København sammen, og vi elsker det arbejde, vi udfører for Metroselskabet – også selv om du aldrig kommer til at se vores navn på noget af det. 
 

Vi er en ekstra ressource for Metroselskabets kommunikationsafdeling, og vi træder til, hvis der er potentielle kriser under opsejling, når de strategiske afsnit i årsrapporten skal skrives igennem, når der skal udvikles særlige kommunikationsstrategier inden for digitaliseringsområdet, eller når der mangler hænder til at få skrevet skarpe tekster til alt fra intranettet til videomanuskripter. 

TEGnology

Website

Vi er helt sikkert ikke de smarteste mennesker i rummet, når vi er sammen med de gode folk fra TEGnology. De kan nemlig forvandle temperaturforskelle til strøm.  

Det eneste vi kan gøre i den sammenhæng, er at puste til dem og hjælpe dem med at gøre resten af verden opmærksom på, hvor smart det er. Så vi hjælper dem med nye hjemmesider, både til TEGnology og datterselskabet Tegmat, med månedlige nyhedsbreve, med input til forretningsplan og investorpitch, og med adgang til vores netværk af relevante mennesker industrien. 

En gang med tiden bliver deres teknologi sikkert en del af dit tøj og dit hus. Men i første omgang går de efter at erstatte batterier til diverse målere i industrien, så virksomhederne kan få mange flere data – også fra steder, hvor det i dag er umuligt at komme til at trække strøm eller skifte batterier. Og derfor passer TEGnology perfekt ind i vores portefølje af virksomheder, der arbejder med Industri 4.0. 

Begravelse Danmark

Strategisk workshop​​​

Hvis der er én virksomhed, der skiller sig ud i vores referenceliste, så er det Begravelse Danmark. Men på grund af et overlap i bestyrelsen med en af vores andre kunder, blev vi spurgt om at facilitere en strategiproces i forbindelse med et virksomhedsopkøb.  

Den udfordring kunne vi selvfølgelig ikke sige nej til – når det kommer til stykket er det jo virksomheder som alle andre, og ovenikøbet en type virksomhed, hvor vi alle ender med at blive kunder på den ene eller anden måde.

Vi interviewede en masse medarbejdere, faciliterede en workshop med deltagere fra begge virksomheder, og samlede det hele i en strategisk afrapportering til ledelsen. Efterfølgende har vi løbende været til rådighed for sparring med den nye administrerende direktør.

Eilersen

Webtekster

Digitale vejeceller baseret på kapacitiv teknologi og nøjagtighed op til OIML C6.  

Hænger du med endnu? For almindelig dødelige er det meste af ovenstående sort snak. Men arbejder du med medicin, fødevarer eller noget tredje, hvor blandingsforholdet skal være 100 procent nøjagtigt, så kender du sikkert allerede den danske virksomhed Eilersen, der er førende i verden inden for digitale vejeceller.

Hvis du ovenikøbet har været forbi deres hjemmeside, så har du sikkert læst en af vores tekster.

Brdr. K. Hansen

Website

Brødrene K er en mellemstor sjællandsk entreprenør, der er specialister i alt det under knæhøjde, men nu også er begyndt at bygge i højden.  

For et par år siden løftede vi deres hjemmeside lidt højere op – både designmæssigt og i antallet af besøgende. Derudover var vi sparringspartner for direktøren i forbindelse med kommunikation til medarbejderne under corona, og så hjælper vi med diverse småopgaver, når der skal skrives noget særligt. 

Brdr. K. Hansen er også et godt eksempel på, at vi gerne er katalysatorer. Vi har klædt en medarbejder på til selv at stå for de sociale medier og opdatering af hjemmesiden, så i det daglige fungerer vi kun som livline, når det brænder på. Og døren er altid åben for sparring – begge veje.

Sweco

Præsentationstræning

I 2022 begyndte Sweco at belønne ambitiøse arkitekt- eller ingeniørstuderende med en pris for det mest gennemarbejdede projekt med fokus på bæredygtighed. De studerende bag fem udvalgte projekter skulle præsentere deres afgangsprojekt foran et dommerpanel med fem deltagere, og den slags kan jo fremkalde sved på panden hos selv den mest rutinerede leder. 

Men som vi siger i Mulmio: Kan du lave gode præsentationer, kan du tjene mange millioner … 

Så vi fik lov til at klæde de unge mennesker på med lidt præsentationsteknik. Bagefter er det jo svært at sige, hvor meget, der var naturtalent, og hvor meget, der var træning. Men tilbage står, at vi var stolte af dem alle sammen og glæder os til det bliver efterår igen. 

KVIK

Ledelses-kommunikation

Hvordan holder man fest for 1.000 mennesker, når grænserne er lukkede? Under corona løste køkkenfirmaet KVIK løste det problem ved at holde deres årlige fest for alle medarbejdere virtuelt, hvor ledelsens indlæg blev sendt live fra Virsabis Virtual Studio. 

Som en del af pakken kastede Mulmio ledelsens præsentation op i luften og lod den lande et helt andet sted. Det blev til et godt samarbejde, hvor vi fik budskaberne trukket frem og gjort langt mere visuelt appetitlige. 

Virsabi

Kommunikation & markedsføring

Virsabi er vores søsterselskab, så vi blander os selvfølgelig i alt. Vi står for al kommunikation og markedsføring, optimerer hjemmeside og søgeord, styrer de sociale medier og tager også nogle gange Virsabi-kasketten på og er strategiske rådgivere inden for VR, AR og MR. 

Når Virsabi holder events, er det som hovedregel Nadja, der både planlægger og faciliterer.

Vi er – selvfølgelig – også inde over manuskripterne, når Virsabi producerer oplevelser til træning og læring eller salg og marketing i VR. 

Körber Supply Chain

Tekstforfatning

Mette fra Siemens siger, at I kan hjælpe os. Sådan lød det, da Körber Supply Chain kontaktede os førstte gang. Og sikke et match. Digitalisering, automation, robotter, Industry 4.0 – så bliver det ikke ret meget mere inden for vores felt. 

Körber Supply Chain sælger automationsløsninger til store lagre og distributionscentre. Vi hjælper dem med at sælge mere. 

Det gør vi med 360° marketinganalyse, og med at skrive tekster til landing pages og white papers. 

Ring på tlf. 3139 9181 eller udfyld formularen, så hører du fra os.

We use cookies for analysis on our website. By continuing, you accept our use of cookies.