PÅ INNOVATIONENS FRONTLINJE

Som kommunikationspartner og strategisk sparringspartner for flere industrivirksomheder forstår vi værdien af de forskellige elementer i Industry 4.0. Vi kan hjælpe jer med at få overblik, og vi kan hjælpe jer med at den strategiske forandringskommunikation, der motiverer jeres medarbejdere til at komme i gang. 

Udvikling af løsninger
Vi kan også hjælpe jer i gang med de dele af teknologien, der har med VR, AR, MR og digitale tvillinger at gøre. 

I tæt samarbejde med vores søsterselskab Virsabi er vi samlet set mere end 20 udviklere og kreative specialister, der hjælper ledere, teams og organisationer med at udvikle forretningen inden for teknologi, strategi og kommunikation på vej mod metaverset og Industry 4.0.

Teknologier

360 Strategi

Vores tilgang til Industry 4.0 skiller sig ikke ud fra vores tilgang til vores andet arbejde. Vi tænker 360 grader rundt om jeres forretning: Hvad får jeres kunder ud af det, hvordan kan det optimere jeres forretning, hvor giver det mest mening at komme i gang?

Digitale tvillinger

Få en digital tvilling af din maskine som en 3D-model, der kan bruges i AR. Så kan du placere den ved siden af den rigtige maskine – eller på gulvet i dit kontor – og følge data på alle dine simuleringer.

Augmented Reality

AR bringer data ud i produktionen, der hvor du har brug for den. Med din tablet eller mobiltelefon kan du få præsenteret data som et digitalt lag oven på dine maskiner, på fabriksgulvet, eller hvor det giver mening for dig.

Kunstig intelligens

Helt ærligt, så er det ikke noget, vi kan levere. Men det er så meget oppe i tiden, at vi selvfølgelig også vil nævne det, og lige som alle andre konsulenter følger vi med i udviklingen af de forskellige værktøjer og bruger dem, hvor vi kan.

Mixed Reality

Som AR, men gennem et headset, så du har hænderne fri. Genialt til for eksempel at efterlade virtuelle instruktioner på maskinerne til nye medarbejdere, til at have en side fra manualen eller en video i dit synsfelt, mens du har hænderne fri til at udføre opgaven, eller til et Teams-møde, hvor en ekspert hvor som helst i verden kan se, hvad du ser, og endda tegne digitalt i dit synsfelt.

Virtual Reality

VR er perfekt til træning og oplæring af medarbejdere i industriel produktion. Især farlige situationer kan trænes igen og igen uden risici eller omkostninger til dyre testfaciliteter. Læringen er hurtig og effektiv.

Mulmio og Virsabi deler kontor, kantine, idéer og ejerskab. Her kan du se et udpluk af cases fra Virsabi cases, som vi har været involveret i.

NORMAL

Helt NORMAL unik træning i VR

Blockchain i Business & Dansk Design

En virtuel verden til et virkeligt event

Jabra

Jabra sætter fart på oplæring med VR

Jorgensen Engineering

Mixed Reality højner leverancer gennem hele værdikæden fra salg til support

SKAKO

Remote samarbejde gør en forskel for kunderne

Metroselskabet

Data om nye metrolinjer præsenteret i augmented reality

DHDAS

Virtuelt 3D showroom på hjemmesiden

KVIK

Digitalt afholdt årsmøde for alle medarbejdere i køkkenfirmaet KVIK

DESMI

3D-modeller i AR med indbyggede manualer

FLSmidth

FLSmidth giver sjældent kig ind i mineralernes verden

We use cookies for analysis on our website. By continuing, you accept our use of cookies.