Vores Services

Brug os til at få løst de opgaver inden for kommunikation og marketing, som I ikke får prioriteret i en travl hverdag. Vi skriver tekster, vi laver kommunikations- og marketingstrategier, vi faciliterer workshops, og vi laver hjemmesider og digital marketing.

Strategi

Kommunikationsstrategi, marketingstrategi og forretningsstrategi. Vi faciliterer processen, når du sætter nye mål, vi hjælper med at kortlægge de interessenter, din succes afhænger af, og vi formulerer og præsenterer dine strategier på en måde, der motiverer dine medarbejdere og får opbakning fra bestyrelse og investorer.

Når du tænker kommunikation ind i din forretningsstrategi tidligt i processen, øger du sandsynligheden for succes med dine forretningsaktiviteter og forandringsprocesser.

Digital marketing

Hvis din hjemmeside ligger på internettet, og ingen ser den, findes den så?

Vi kan både hjælpe dig med en ny hjemmeside og med at få folk til at finde den, du har. Det gør vi både med søgemaskineoptimering, med kampagner, der konverterer, og ved at hjælpe dig med større synlighed på sociale medier. 

Ledelseskommunikation

Dine medarbejdere forventer, at du sætter den langsigtede strategiske retning, løser hverdagens professionelle og praktiske udfordringer og er nærværende og lyttende. 

Samtidig skal du være virksomhedens ansigt udadtil og nu også blande dig i debatten på sociale medier. Vi har din ryg og fører din hånd – med effektive planer og som ghost writer.

Branding

Har du så godt styr på din elevatortale, at du kan vække folks interesse for din virksomhed på 30 sekunder?

Jo bedre du har styr på dit brand, desto nemmere er det at overbevise andre om, at din virksomhed redder os fra klimakrisen – eller laver verdens bedste PLC’er, betonblandere, eller hvad I nu laver. 

Lad os hjælpe dig med en kernefortælling, der giver dig en klar og tydelig profil.

Bæredygtighed

Navigerer du sikkert mellem green washing og green hushing? Eller er du stadig ikke kommet i gang med at omstille din forretning?

Du kan ikke kommunikere din forretning grøn. Men når du skal lykkes med din grønne omstilling, er kommunikation kernen i at generere innovative ideer, få opbakning fra dine medarbejdere og dele den nye udvikling med kunder og nye markeder.

Med vores kombination af forretnings- og kommunikationskompetencer er vi din partner, der hjælper dig med at bringe verdensmålene i spil og bruge dem som en ramme for forretningsudvikling eller innovation eller blot som en ny måde at promovere dine eksisterende produkter eller ydelser på.

360-planer, omnichannel og holistiske aktiviteter

En aktivitet skal ikke stå alene. De fleste af vores kunder foretrækker et 360-graders eftersyn, hvor vi gennemtænker alle interessenter i forhold til målsætninger, budskaber og kanaler.

Som regel åbner det helt nye døre for at bruge dine marketingaktiviteter på flere måder eller i kreative partnerskaber, så du udnytter synergieffekter til at opnå øget kendskab eller salg for en beskeden merpris.

Vi tror på, at de største forandringer og forskelle sker gennem industrien. Vi vil være med til at fortælle historierne om de teknologier, der får verden til at hænge sammen, sætter dagsordenen og har den største betydning for klimaet.

Ring på tlf. 3139 9181 eller udfyld formularen, så hører du fra os.

We use cookies for analysis on our website. By continuing, you accept our use of cookies.