Mød Teamet

Vi er et lille team, der hverken er bange for at tænke store tanker eller løse små opgaver. Vi lever af lange og gode kunderelationer. 

Leif Osmark

Kommunikationsrådgiver

Det skal være komplekst, før det er sjovt at formidle. I 20 år har Leif arbejdet med kommunikation af ingeniørtunge emner, primært inden for industri, it og digitalisering.

Kombinationen af en MBA og en journalistisk uddannelse betyder, at Leif både kan forstå og formidle forretningsstrategier. Derfor fungerer han som strategisk sparringspartner for en række ledere, både på forretningsudvikling og ledelseskommunikation.

Blandt de mange varer på Leifs hylder er også præsentationstræning, skrivekurser og ikke mindst krisekommunikation – måske på grund af hans lave hvilepuls.

lo@mulmio.com

Michael Harboe

Strategisk rådgiver

Michael er en business-tech-nørd og serieiværksætter, der elsker at udfordre den måde, virksomheder skaber forretningsværdi og kundeoplevelser.

Med en baggrund som digital marketingchef er Michael garant for, at den strategiske rådgivning er eksekverbar, kundeorienteret og kan omsættes til salg.

Michael er også stifter af og direktør i vores søsterselskab, Virsabi, der hjælper virksomheder i Europa med at udnytte fordelene ved AR, VR og MR på vejen til metaverset.

mh@mulmio.com

Andreas Petersen

Marketing technologist

Andreas styrer internettet. Med sikker hånd udvikler han hjemmesider både for egne brands og vores kunder. Blandt andet resulterede hans SEO-evner i 100% flere besøgende på Virsabis hjemmeside på én måned.

Han tryller også på kontorets kraftigste og skaber engagerende video, grafik og billeder. Andreas er nemlig en haj til programmer som After Effects og Photoshop.

Når du har brug for digital markedsføring, og når dine budskaber skal findes på internettet, så er det Andreas, du skal have fat i. 

abp@mulmio.com

Nadja Dahl

Strategisk marketingrådgiver

Nadjas marketingidéer – og dem er der mange af – kommer hele vejen rundt om din forretning. For hvor nogen starter med en opgave, starter Nadja med at tænke 360° rundt om emnet, så du aldrig misser en måde at ramme dine kunder på.

Nadja har vundet priser for sit marketingarbejde for et af verdens største livsstilsbrands, og i dag tilfører hun vores industritunge kunder en masse kreativitet fra livsstilsbranchen.

Kreativiteten slippes også løs, når hun arrangerer events, både for vores kunder og os i Mulmio og Virsabi. Skal du bruge idéer, skal du skabe engagement, og skal du ramme dine kunder på nye måder? Så tag fat i Nadja.

nd@mulmio.com

Ring på tlf. 3139 9181 eller udfyld formularen, så hører du fra os.

We use cookies for analysis on our website. By continuing, you accept our use of cookies.