Ydelser

Forretningskommunikation

Du kan ikke ikke kommunikere. Sådan lyder kommunikationens første regel, som enhver leder må leve efter.

Dine medarbejdere forventer, at du sætter den langsigtede strategiske retning, løser hverdagens professionelle og praktiske udfordringer og er nærværende og lyttende. Og selvfølgelig forventer dine lederkolleger, bestyrelsen, NGO’er og alle andre omkring dig, at du er velinformeret og tager højde for deres behov og ønsker.

Du kan være ganske rolig, vi er her for at hjælpe. Gennem grundig kortlægning og analyse af dine interessenter planlægger, strukturerer og hjælper vi dig med at eksekvere din kommunikation på alle platforme. Fra townhall-møder til sociale medier og forberedelse til interviews i medierne.

Bæredygtighed er god forretning – få din andel

Hvis bæredygtighed ikke er et fokusområde i din virksomhed, er det sandsynligt, at din virksomhed bliver et af klimakrisens første ofre.

Forbrugere og virksomheder verden over leder efter bæredygtige alternativer til deres eksisterende produkter og ydelser, og myndigheder sætter skrappere grænser for bæredygtighed i produktionen. Det er godt nyt for inspirerede virksomheder.

Det globale fokus på bæredygtighed er – bogstaveligt talt – en verden af muligheder for at udvikle nye produkter og ydelser eller justere de eksisterende for at sikre langsigtet omsætning og øget profit.

Du kan både gøre en god forretning og gøre noget godt for miljøet. Sammen med dig vil vi identificere dine bæredygtige forretningsmuligheder og gøre dem til virkelighed.

Driv forandringen med kommunikation

FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling er et rigtig godt sted at starte. Verdensmålene har givet erhvervslivet et fælles sprog, der sætter et mål for reel bæredygtighed – ikke blot at undgå at forurene eller gøre skade i din produktion.

Du kan ikke kommunikere din forretning grøn. Men når du skal lykkes med din grønne omstilling, er kommunikation kernen i at generere innovative ideer, få opbakning fra dine medarbejdere og dele den nye udvikling med kunder og nye markeder.

Med vores kombination af forretnings- og kommunikationskompetencer er vi din partner, der hjælper dig med at bringe verdensmålene i spil og bruge dem som en ramme for

forretningsudvikling eller innovation eller blot som en ny måde at promovere dine eksisterende produkter eller ydelser på.

Taktik uden strategi er larmen før nederlaget. Og kommunikation uden en kommunikationsstrategi er (ofte) bare larm.

Når vi udarbejder en kommunikationsstrategi, er formålet ikke bare at lave en plan for, hvad der skal kommunikeres hvornår. Det ultimative mål er at sikre, at din kommunikation understøtter dine forretningsmål og tager højde for alle interessenter.

Vi sætter klare mål for, hvad du vil have dine interessenter til at gøre, og hvad du ønsker at opnå med din kommunikation. Derfor hjælper vores værktøjer til at udarbejde en kommunikationsstrategi dig med at måle, hvordan kommunikationen skaber værdi for din forretning.

Når strategien er på plads, laver vi en plan. Og så eksekverer vi.

Vores erfarne konsulenter tilbyder et udvalg af workshops centreret om din strategi. VI kan facilitere processen, når du sætter dine forretningsmål, vi kan hjælpe dig med at kortlægge og analysere de interessenter, din succes afhænger af, og vi kan sikre, at du formulerer og præsenterer dine strategier på en måde, der motiverer dine medarbejdere og får opbakning fra din bestyrelse og dine investorer.

Når du tænker kommunikation ind i din strategi tidligt i processen, øger du sandsynligheden for succes for dine forretningsaktiviteter og forandringsprocesser.

Er du klar til din næste krise? Enten er du ikke, ellers lyver du, for de sande kriser er dem, vi ikke kan forestille os.

Når krisen rammer, vil den være lettere at håndtere, hvis du har identificeret potentielle risici, kortlagt interessenter og forberedt en Q&A og en plan for, hvem der vil gøre hvad i din organisation. Og selv, når du møder en krise, der ikke er på din liste, vil du være (bedre) forberedt.

Vi hjælper dig med at kortlægge dine risici, forberede planerne og udmeldingerne, og vi træner dine talspersoner. Og selvfølgelig står vi ved siden af dig 24/7, når det brænder.

Vi er klar til at bruge nye teknologier som Virtual og Augmented Reality i kommunikation og markedsføring. Det er ikke et tilfælde – det er, fordi vores søstervirksomhed [Virsabi] er førende i at levere Virtual og Augmented Reality til inspirerede forretninger.

VR og AR er effektive værktøjer til at få dit budskab igennem til dit publikum. Det kræver en ny form for storytelling at udnytte potentialet fuldt ud. Vi hjælper dig med at udarbejde det rigtige manuskript og formidle de rette budskaber, og vi guider dig igennem processen.

Vi har en passion for ord. Vi skriver indhold til sociale medier, nyhedsbreve, blogs, intranet, hjemmesider, magasiner, pressemeddelelser, taler og endda bøger. Vi er strategiske tænkere og gode lyttere. Det betyder, at du får indhold, der matcher din tone of voice og påvirker dit publikums adfærd i retning af dine forretningsmål.

Vi hjælper dig med at strukturere, simplificere og visualisere dine idéer, strategier, kampagner eller rapporter for at få dit budskab igennem.

Der er intet mere skrækkeligt end en for lang præsentation med for meget information på hvert slide. Vi hjælper dig med at skabe en engagerende storyline med den rette mængde visuel support for at opnå den ønskede reaktion fra dit publikum.

Uanset om vi blot skal justere og rydde op i dine slides i sidste øjeblik, eller om vi skal bygge din præsentation op fra bunden, starter vi med at definere dine mål og din målgruppe. Vi kender forskellen på en præsentation, der skal understøtte din tale, og den, du skal bruge til at præsentere dit budgetforslag til din bestyrelse.

Dit professionelle omdømme starter med din LinkedIn-profil. Vi hjælper ledere med at polere deres profiler, så de matcher deres erfaring og stillinger, og vi hjælper dig bruge platformen til at aktivere dit netværk, så de bliver ambassadører for din virksomhed.

LinkedIn er et effektivt værktøj, du kan bruge til at opbygge og engagere dit publikum. Det er en platform for direkte og autentisk kommunikation, og det er stedet, hvor du kan fortælle dine historier. Ofte sætter mediet også agendaen i traditionelle medier.

Vi hjælper dig med at få din profil til at skinne, og vi skaber indhold til både din personlige profil og din virksomhedsside.

Som en kunde har sagt: ”I er de eneste, der både kan skrive manuskriptet, vejlede vores direktører og filme og redigere videoen selv. Det er derfor, vi bruger jer og ikke et af de specialiserede videobureauer.”

Vi har dygtige partnere i de specialiserede videobureauer, og vi guider dig med glæde, når du skal lave en kommerciel video. Vi har et hurtigt og fleksibelt set-up, der får dine budskaber igennem, når

du skal levere et budskab fra direktionen til dit interne team, eller når du skal bruge en kort video, der præsenterer din nyeste idé på LinkedIn.

We use cookies for analysis on our website. By continuing, you accept our use of cookies.